Jerryege

Forum Replies Created

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: BEOCORD 5500 DRAWER NOISE #9706
    Jerryege
    BRONZE Member
    • Topics Started 3
    • Total Posts 10

    video for reference. is this correct?

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    in reply to: C40 Speaker Pair Aluminium #9704
    Jerryege
    BRONZE Member
    • Topics Started 3
    • Total Posts 10

    now corrected. many thanks for the heads up Martin.

    in reply to: BEOCORD 5500 DRAWER NOISE #9701
    Jerryege
    BRONZE Member
    • Topics Started 3
    • Total Posts 10

    it squeaks loudly each time once the draw stops.

    should i lube the belt lightly? seams wrong.

    in reply to: Beocord 5500 Drawer Closing Noise #9074
    Jerryege
    BRONZE Member
    • Topics Started 3
    • Total Posts 10

    Morning Martin,

    I am having the exact same issue. How can it be resolved? do i need to replace or check capacitors or an IC chip?

    • This reply was modified 2 months ago by Jerryege.
    in reply to: Beogram 5005 end of play issue #4390
    Jerryege
    BRONZE Member
    • Topics Started 3
    • Total Posts 10

    Its like the tracking is sluggish.

    I’m going to replace the LDP light dependent photoresistor to see if that helps.

    Does anyone know the rating for this?

     

    in reply to: Beogram 5005 end of play issue #3903
    Jerryege
    BRONZE Member
    • Topics Started 3
    • Total Posts 10

    I have slightly over weighted the needle pressure to help but is making no difference.

    I have been through the manual and cannot see an end of play adjustment, only a set down adjustment. Could you show me this section please?

    in reply to: Beogram 5005 end of play issue #3894
    Jerryege
    BRONZE Member
    • Topics Started 3
    • Total Posts 10

    Video here.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)