Welcome

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Tagged: ,

Viewing 20 posts - 1 through 20 (of 104 total)
  • Author
    Posts
  • #32479
    Multicare
    GOLD Member
      • Leeds, West Yorkshire, UK
      • Topics Started 4
      • Total Posts 73

      Hi all and welcome.

      I believe that BeoWorld should be back online and the forum back to its glory, I know there will be some issues to iron out as we go on.

      Have a look around and let me have any feedback / issues that you find.

      Items I am currently aware of:

      ·         Some topics are duplicated in the forum

      ·         More content for Articles

      ·         More content for products

      #32480
      Guy
      Moderator
        • Warwickshire, UK
        • Topics Started 15
        • Total Posts 1,281

        Good morning and thanks for all the work in the background to get to this stage.

        One thing to add to your list – the links to the Archived Forms do not work – I think this is because they refer to archivedforum.beoworld.co.uk rather than the correct archivedforum.beoworld.org

        EDIT: Plus some missing posts. This thread for example states 10 posts made (and I remember them!) but only the first is showing:  https://forum.beoworld.org/forums/topic/the-poor-mans-ml-link-room/

        #32483
        Millemissen
        BRONZE Member
          • Flensborg————Danmark
          • Topics Started 23
          • Total Posts 1,068

          Why must it be so difficult to find a button for starting a new thread ?

          MM

          #32484
          Madskp
          GOLD Member
            • Denmark
            • Topics Started 36
            • Total Posts 909

            Thanks for info and all the work behind the changes.

            A couple of observations from me:

            – I am getting 404 errors a lot when trying to acces the forums and login. If I try again a couple of times eventually I will get there

            – Before the “Home” link in the forum let to a view where you could see all topics and easy find active topics. This doesn’t seem to be the case now, but would be really practical to have again in my view.

            – Like Guy have observed also I can’t acces the two archived forums

            – On the old main page in the bottom there was sections like “Beotech” and “FAQ” with very usefull information. Those does not appear to be present on the new homepage.

            #32485
            Madskp
            GOLD Member
              • Denmark
              • Topics Started 36
              • Total Posts 909

              One more observation. The ability to chose to subscribe to a thread also seems to be missing. This was also an issue in the beginning of the year before Beoworld was transfered to Multicare, but was fixed by Keith at that time.

              #32486
              Madskp
              GOLD Member
                • Denmark
                • Topics Started 36
                • Total Posts 909

                And also member status seems to not be reflected correctly

                #32510
                Madskp
                GOLD Member
                  • Denmark
                  • Topics Started 36
                  • Total Posts 909

                  More ovservations

                  – posting with links result in errors

                  – posting with attachments results in errors

                  – Inserting pictures has a limitation on 1mb which is very low for pictures from a phone camera

                   

                  #32514
                  Multicare
                  GOLD Member
                    • Leeds, West Yorkshire, UK
                    • Topics Started 4
                    • Total Posts 73

                    Test Image upload @ 2MB

                    Links to old forums are updated

                    Attachments:
                    You must be logged in to view attached files.
                    #32516
                    Multicare
                    GOLD Member
                      • Leeds, West Yorkshire, UK
                      • Topics Started 4
                      • Total Posts 73

                      Another testTest

                      #32517
                      Anonymous
                        • Topics Started 0
                        • Total Posts 2

                        Test from non-admin account

                        Also adding in a link, direct paste and from above link adding button thing.

                        Welcome

                        https://forum.beoworld.org/forums/topic/welcome/

                        #32518
                        Anonymous
                          • Topics Started 0
                          • Total Posts 2
                          #32521
                          Guy
                          Moderator
                            • Warwickshire, UK
                            • Topics Started 15
                            • Total Posts 1,281

                            Above two posts showed as ‘awaiting moderation’ – I approved them with my Moderator powers!

                            EDIT:  I approved one of madskp’s post earlier; that also had a link.

                            #32523
                            Multicare
                            GOLD Member
                              • Leeds, West Yorkshire, UK
                              • Topics Started 4
                              • Total Posts 73
                              #32524
                              Multicare
                              GOLD Member
                                • Leeds, West Yorkshire, UK
                                • Topics Started 4
                                • Total Posts 73
                                #32525
                                Multicare
                                GOLD Member
                                  • Leeds, West Yorkshire, UK
                                  • Topics Started 4
                                  • Total Posts 73

                                  x2 posts with link seems to have worked.

                                   

                                  Welcome

                                  #32526
                                  Madskp
                                  GOLD Member
                                    • Denmark
                                    • Topics Started 36
                                    • Total Posts 909

                                    Ok so that went into moderation. When I posted it I got kind of an error. Did not notice what the error Said though. Will ovserve if it happens again

                                    #32527
                                    Madskp
                                    GOLD Member
                                      • Denmark
                                      • Topics Started 36
                                      • Total Posts 909

                                      Hmm new issue. I tried to quote Guys post in my latest answer, bu the Quote function did not seem to work

                                      #32533
                                      Multicare
                                      GOLD Member
                                        • Leeds, West Yorkshire, UK
                                        • Topics Started 4
                                        • Total Posts 73

                                        subscribe added, lets hope it works ?

                                        #32534
                                        trackbeo
                                        BRONZE Member
                                          • Topics Started 8
                                          • Total Posts 254

                                          I see no “logout” option in the Account menu drop-down once I’m logged in?  If there are no “resource issues” or stale connections are terminated, then maybe this doesn’t matter.  But I would have logged out as a matter of course, if I could — having an old-fashioned view of website limits.

                                          #32536
                                          RaMaBo
                                          GOLD Member
                                            • Near Munich
                                            • Topics Started 0
                                            • Total Posts 17

                                            Hi trackbeo,

                                             

                                            it works here for me fine:

                                            2024-04-30 19_13_24-Clipboard

                                             

                                            Maybe hit ‘Reload’ in your browser.

                                            Greetings from Munich

                                             

                                          Viewing 20 posts - 1 through 20 (of 104 total)
                                          • You must be logged in to reply to this topic.