BV Horizon – Cannot log into Google

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #9657
    steve1977
    BRONZE Member
    • Topics Started 8
    • Total Posts 31

    I had reset my BV Horizon and now need to log in again to my Google account. Unfortunately, this does not seem possible. It says that my username/password is incorrect although I am 100% certain and tested that I entered it correctly. I don’t seem to be alone with my issue. See below link on reddit.

    BeoVision Horizon – Google Login from BangandOlufsen

    I have enabled 2FA. The explanation on B&O website on this is a bit cryptic though what exactly I am meant to do.

    Any thoughts from this group? Appreciate all help!

    #10210
    steve1977
    BRONZE Member
    • Topics Started 8
    • Total Posts 31

    Any thoughts on my issue above?

    • This reply was modified 1 month, 1 week ago by steve1977.
    #10226
    Carolpa
    BRONZE Member
    • Topics Started 3
    • Total Posts 87

    Any thoughts on my issue above?

    Hi,

    you did set Google to 2 step authentication, right?

    you confirmed, this is working with a Google account?
    did you log out on the BV40 and log in again? did your phone then ask for the verification?

     

    #10243
    steve1977
    BRONZE Member
    • Topics Started 8
    • Total Posts 31

    Thanks!

    Yes, Google has been set to 2-step authentication.

    I am currently logged out. When trying to log in on my BV Horizon, it does not ask me for verifcation. It insteed gives me the error message that the credentials/password are not correct. I triple-checked and the info is correct though.

    #11382
    matteventu
    BRONZE Member
    • Topics Started 0
    • Total Posts 9

    Have you tried to temporarily disable 2FA and then login on the BV? Does that work or *give a different error*?

    #11444
    steve1977
    BRONZE Member
    • Topics Started 8
    • Total Posts 31

    Thanks, I tried this. Unfortunately this gives me the same error message.

    #11463
    Guy
    Moderator
    • Warwickshire, UK
    • Topics Started 10
    • Total Posts 393

    In your Google Account Manager Security Settings, are there any indications that Google is blocking access? It should show any security activity or alerts, and there may be useful info in the ‘Third Party Apps with Account Access’ section. You may need to set up an App Password – I had to do this for a couple of apps (albeit not B&O related) when google brought in forced 2FA.

    #11504
    steve1977
    BRONZE Member
    • Topics Started 8
    • Total Posts 31

    I didn’t find any evidence in Google Security settings. Neither in 3rd party apps, where only my Beosound shows up. Any other thoughts?

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.