Beovision 8-32: No Volume control, low Volume

  • This topic has 3 replies, 2 voices, and was last updated 3 months ago by Guy.
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #3861
    TWG
    GOLD Member
    • Topics Started 3
    • Total Posts 14

    Hi,

    my Beovsion 8-32 doesn’t let me control volume. I’ve connected an audio source for testing on AV3 and Camera port via RCA connectors. Sound via Beo 4 is only on (volume level above 00) or off (volume level = 00) and it’s barely audible (camera input) or slightly audible (like a kitchen radio in the background volume level).

    It’s set to option 1.

    How to get “normal” volume levels out of it?

    #3877
    Guy
    Moderator
    • Warwickshire, UK
    • Topics Started 3
    • Total Posts 130

    Two thoughts:

    • Is there a setting in the Service Menu (or Customer Service Menu) for the Max Volume?  Perhaps this is set to zero.
    • Headphone adaptor plugged in still?
    #4007
    TWG
    GOLD Member
    • Topics Started 3
    • Total Posts 14

    Hey Guy,

    – didn’t find it in the service menu.
    – check: No 😉

    #4026
    Guy
    Moderator
    • Warwickshire, UK
    • Topics Started 3
    • Total Posts 130

    Sorry but in that case I have run out of ideas!

    Have you tried the other inputs?

    There’s a comprehensive ‘no sound’ fault finding guide in the Service manual, but basically this just tells you which module to replace!

    (EDIT: What about a ‘reset to default’ – that should be in the service menu?)

    • This reply was modified 3 months ago by Guy.
    • This reply was modified 3 months ago by Guy.
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.