Beo4 en Beosound Century

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #5625
    Rvdb87
    BRONZE Member
    • Topics Started 1
    • Total Posts 2

    Hallo iedereen

    ik ben nieuw hier op het forum sinds ik recent b&o fanboy geworden ben.

    ik kocht onlangs een Beosound century met Beo4. De afstandsbediening communiceert echter niet met de century.

    Heb al heel wat afgezocht, maar kan niet tot een oplossing komen om de beo4 met de century te ‘pairen’. Misschien moet ik de remote ook eens resetten..?

    kan iemand me hier de gouden uitleg verschaffen?

    thx!!!

    #5633
    Guy
    Moderator
    • Warwickshire, UK
    • Topics Started 3
    • Total Posts 126

    Sorry for reply in English!

    Perhaps the Century is in A.OPT 0, where it does not respond to IR commands. To resolve this:

    Turn the Century to standby/off.
    On the Beo4, press the POWER (Red Dot) button and LIST together. Then press LIST until OPTION is shown, press GO (centre button), and then press LIST to show A.OPT. Then press 1. The power light on the device may blink to show that it has been accepted.

    Now try the remote.

    #5664
    Rvdb87
    BRONZE Member
    • Topics Started 1
    • Total Posts 2

    Thx for your reply.

    Sadly, no success…

    #5668
    matador
    Moderator
    • Paris France
    • Topics Started 17
    • Total Posts 135

    They are various threads in the old forum 12-22 and one in the current one you’re reading now about the Century and the IR. None of the solution provide help mine to respond to the remote and I believe so far my IR PCB is dead. Maybe that’s your case too. Unfortunately it seems to be various models of IR board that make it difficult to find a solution.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.