Report Problems with the Site Here

Tagged: 

Viewing 20 posts - 81 through 100 (of 172 total)
  • Author
    Posts
  • #1550
    Keith Saunders
    Administrator
    • Hampshire, England
    • Topics Started 13
    • Total Posts 100

    Lets add 4 images

    Image 1

    Image 2

    Image 3

    Image 4

    #1537
    Mr10Percent
    BRONZE Member
    • Topics Started 1
    • Total Posts 34

    Hi,

    I’m not trying to front off potential improvements over the new site. I’m sure it has been a really unappreciated challenge of stopping problems and funding a new site and implementing a change over in just a few days. No criticism from me here.

    What I would like to do is offer some suggestions on improving the site cosmetics. I find the current very difficult to read because of the mixtures of weak font colours and bold background colours. I’m many ways, it is very un-B&O.

    Some armchair suggestions.

    1.      Use a slider/dropdown to move to different forums.

    2.      Pinned topics minimised. I did not like that 50% of the old (MK2) forum had pinned topics on does and don’ts.

    3.      The forum display on my PC occupies only 50% of the screen width. One of very few web pages that still do this.

    4.      Do we really need to know the number of topics and reply’s?

    5.      The Topic subject line (light blue on yellow/white background has really poor colour vibration

    6.      The Topic and started by is very cluttered. Suggest delete “started by”

    7.      Last post. Suggest that is keep to indicating minutes up to an hour. Hours up to a day and day up to a week.

    8.      Recommend closing topics after a given period of time.

    9.      Have topic, views, replies, last post, poster all on one line

    Picture2

    Attached is a screen shot of Auralics forum page. Yes they are a commercial operation who can fund themselves a lot better than Beoworld ever could (Frankly, Bang & Olufsen should be doing it this way and should in my opinion morally contribute to Beoworld for the information provided).

    Picture1

    However, it is clean, easy to navigate and easy to search. The forum page is very easy on my eyes.

    All these notes are given as my opinion for improvement rather than chastising the job lots or people are actually doing to make Beoworld work.

    Best regards

    #1539
    Mr10Percent
    BRONZE Member
    • Topics Started 1
    • Total Posts 34

    Hi,

    I’m not trying to front off potential improvements over the new site. I’m sure it has been a really unappreciated challenge of stopping problems and funding a new site and implementing a change over in just a few days. No criticism from me here.

    What I would like to do is offer some suggestions on improving the site cosmetics. I find the current very difficult to read because of the mixtures of weak font colours and bold background colours. I’m many ways, it is very un-B&O.

    Some armchair suggestions.

    1.      Use a slider/dropdown to move to different forums.

    2.      Pinned topics minimised. I did not like that 50% of the old (MK2) forum had pinned topics on does and donts.

    3.      The forum display on my PC occupies only 50% of the sceeen width. One of very few web pages that still do this.

    4.      Do we really need to know the number of topics and reply’s?

    5.      The Topic subject line (light blue on yellow/white background has really poor colour vibration

    6.      The Topic and started by is very cluttered. Suggest delete “started by”

    7.      Last post. Suggest that is keep to indicating minutes up to an hour. Hours up to a day and day up to a week.

    8.      Recommend closing topics after a given period of time.

    9.      Have topic, views, replies, last post, poster all on one line

    Picture2

    Attached is a screen shot of Auralics forum page. Yes they are a commercial operation who can fund themselves a lot better than Beoworld ever could (Frankly, Bang & Olufsen should be doing it this way and should in my opinion morally contribute to Beoworld for the information provided).

    Picture1

    However, it is clean, easy to navigate and easy to search. The forum page is very easy on my eyes.

    All these notes are given as my opinion for improvement rather than chastising the job lots or people are actually doing to make Beoworld work.

    Best regards

    #1591
    CB
    GOLD Member
    • Topics Started 1
    • Total Posts 17

    About 5 hours ago, I tried to write in the People & Lifestyle forum, but my post went to moderation, and then we have this (wrong numbers & wrong countdown):

    9A3158AB-2D56-4C1C-82A3-C632254F5328

    • This reply was modified 4 months, 3 weeks ago by CB.
    • This reply was modified 4 months, 3 weeks ago by CB.
    • This reply was modified 4 months, 3 weeks ago by CB.
    #1615
    OlivierC
    BRONZE Member
    • Topics Started 0
    • Total Posts 3

    Welcome back everyone and a big thank you to Keith!

     

    First post here since the New Beginning: I could not re-register my account from iPhone, latest OS, nor Mac, MacOS 12.2 Monterey, M1 processor, Safari 15.3.

    In both cases I have received a Captcha error message.

     

    I have finally made it by re-registering from the Mac but with a different browser, Chrome instead of Safari.

     

    I am now writing from Mac + Safari, so the issue is only related to the re-registering process.

     

    Again, thank you to Keith and everyone @Beoworld that it is making all this possible, despite of the difficulties!

     

    Olivier

    #1630
    Guy
    Moderator
    • Warwickshire, UK
    • Topics Started 4
    • Total Posts 197

    I am trying to upload photos but keep getting a message to say:

    The image could not be uploaded. Please check that it is a valid JPEG, PNG, or GIF file and that the file size is no larger than 128 MB.

    I have re-sized images to approx 400kB and they still won`t upload.  I am using chrome from a Win 10 desktop.

    Any ideas where I am going wrong?

    #1632
    Guy
    Moderator
    • Warwickshire, UK
    • Topics Started 4
    • Total Posts 197

    Thanks Keith – I just sent it to you using the ‘Contact’ link under your avatar and it seemed to be sent fine.  I was actually trying to start a new ‘What are you working on now’ thread under the Workbench sub-forum.

    #1633
    Keith Saunders
    Administrator
    • Hampshire, England
    • Topics Started 13
    • Total Posts 100

    OK, I will use your phone with the same filrname

    DVD1a

    #1634
    Keith Saunders
    Administrator
    • Hampshire, England
    • Topics Started 13
    • Total Posts 100

    As you can see the image is displayed without problems.

    Did you drag-n-drop the image or click to open the file browser?

    Keith..

    #1635
    Keith Saunders
    Administrator
    • Hampshire, England
    • Topics Started 13
    • Total Posts 100

    Let me try starting a thread in the workbench and then add your image

    #1640
    Guy
    Moderator
    • Warwickshire, UK
    • Topics Started 4
    • Total Posts 197

    Did you drag-n-drop the image or click to open the file browser?

    I tried both Keith.  I have seen your message in the other thread and will await the outcome of the permissions problem.

    #1648
    Guy
    Moderator
    • Warwickshire, UK
    • Topics Started 4
    • Total Posts 197

    Worked fine now in the other thread. That was via file manager, so here’s another test using drag and drop.

    (BTW, I like the ability to re-size the image once it’s in the post – very useful!)

    Phones

    #1670
    trackbeo
    BRONZE Member
    • Topics Started 4
    • Total Posts 64

    Likewise both drag&drop and click to bring up the file browser give the “The image could not be uploaded. Please check that it is a valid JPEG, PNG, or GIF file and that the file size is no larger than 128 MB.” message.  From a Mac.  Using old Firefox 45.9.0 (that’s what “ESR” really means!-).  Via a squid proxy.  [Edit: FF 48.0.2, no proxy; still NG.  .jpg, .png, or .gif, all same.  Safari 13 Mac, no joy either.  Likewise a .jpg downloaded from the forum then attempted to re-upload, same NG.] (If any of that matters, couldn’t find the “other thread” mentioned, to hunt for work-arounds.) [Edit: As suggested, attaching a file to a message to be sent appears to work, but of course it isn’t trying to parse any image format.]

    • This reply was modified 4 months, 3 weeks ago by trackbeo.
    • This reply was modified 4 months, 3 weeks ago by trackbeo.
    #1671
    TWG
    GOLD Member
    • Topics Started 3
    • Total Posts 15
    • Where do I see my member status? I should still be a gold member 😉 but I can’t see it.
      Registered with the same username as on the old forum.
    • Will there be any chance to access the precious information on the old forum? I saved many reference links on my computer.
    #1675
    trackbeo
    BRONZE Member
    • Topics Started 4
    • Total Posts 64

    Sorry, didn’t see that you needed to update per-user field(s).  Worked fine after you tweaked me just now, editing a message in the “Flash Your B&O” thread.  Thanks!

    #1723
    mexking
    BRONZE Member
    • Mexico city
    • Topics Started 1
    • Total Posts 24

    Last couple of days I had some problems logging in but seams to be OK now

    #1724
    Keith Saunders
    Administrator
    • Hampshire, England
    • Topics Started 13
    • Total Posts 100

    You said:-

    “Last couple of days I had some problems logging in but seams to be OK now”

    That was almost certainly me as I was updating all users account permissions to allow everyone to post images.

    You should be fine now.

    I am currently working on the ability for all users to be able to use some inline HTML tags. You may have noticed in the “Testing” thread I added a post with inline HTML

    Keith..

    #3626
    matador
    Moderator
    • Paris France
    • Topics Started 20
    • Total Posts 180

    Hi Keith,

    Not a problem but a suggestion: you’re in the way to publish the previous forum as read only under the name “Archived Forum 2”, right?

    May I suggest to name it more B&O, like “Archived Forum MK2” or “Archived Forum NG”?
    Obviously “Archived Forum C” would be too confusing…

    Just a pun.

    #3627
    Keith Saunders
    Administrator
    • Hampshire, England
    • Topics Started 13
    • Total Posts 100

    I can certainly make it “Archived Forum MK2” or anything else.

    All suggestions welcomed..

    Keith..

    #3629
    trackbeo
    BRONZE Member
    • Topics Started 4
    • Total Posts 64

    How about naming BOTH of them “Archived Forum thru <mm/yyyy>” or “Archived Forum <m1/yyy1> thru <m2/yyy2>” so you’re presenting a bit of information, in addition to “not the current one”?  (Archived == “previous” and “before the previous”… ¿huh?)

Viewing 20 posts - 81 through 100 (of 172 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.