DoorBird Macro for HomeControl not working in BLI

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #5236
    Kiran
    BRONZE Member
    • Topics Started 12
    • Total Posts 56

    Hi All

    I had a similar macro on the BLGW where the HomeControl overlay would automatically show up when someone presses the DoorBird doorbell if any of the BeoVisions are on.

    I changed to the BLI as it’s much easier to hook up cameras. The overlay works fine when I press HomeControl on my remote.

    I have made this macro again in the BLI where anything would PAUSE and then the HomeControl would show up but this is not working.

    Any help would be much appreciated.

    Thank you.

    FE3EC57F-6628-4F0F-AF09-5619E0421964

     

    #5245
    Carolpa
    BRONZE Member
    • Topics Started 3
    • Total Posts 34

    I changed to the BLI as it’s much easier to hook up cameras. The overlay works fine when I press HomeControl on my remote. I have made this macro again in the BLI where anything would PAUSE and then the HomeControl would show up but this is not working. Any help would be much appreciated.

    Do you get error messages in “tools/monitor” or in the “log” of the bli?

    #5246
    Kiran
    BRONZE Member
    • Topics Started 12
    • Total Posts 56

    Hi Carolpa

    I contacted Khimo Support and they advised to change the Macro command to Legacy Home Control.

    This now works perfectly fine… 👍🏻💯

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.