Beovison 11 – 404 not found error

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #6389
    splud
    BRONZE Member
    • Topics Started 1
    • Total Posts 2

    Hi Guys, As below, this error msg just started yesterday on normal terrestrial TV, does anyone know how to disable it?

    Thanks

    Tristan

    Beovision 11

    #6451
    Hiort
    BRONZE Member
    • Topics Started 4
    • Total Posts 34

    Does it appear when you use the builtin tuner, “on top” of the TV program you watch? It looks as a message from a web service,

    Doubt it has anything to do with the BV11 itself.

    #6482
    jldmelb
    BRONZE Member
    • Topics Started 0
    • Total Posts 2

    I’m getting the same on my Avant, and I know of someone getting it on their V1 and their Avant. Seems to be a universal issue

    #6483
    jldmelb
    BRONZE Member
    • Topics Started 0
    • Total Posts 2

    It seems to be an issue with the built in Freeview option in the tuner. Instead of the bar coming accross to select Red for catchup tv or green for Freeview I’m getting the 404 message. It’s overlaid over the program.

    I’m guessing a software issue?

    #6484
    splud
    BRONZE Member
    • Topics Started 1
    • Total Posts 2

    It could be that its looking for info on the program currently showing, ie. teletext? But it cant find it. It doesn’t happen on all channels. I’ll dig into the freeview options later and see what is there?

    #6533
    andy_js
    BRONZE Member
    • Topics Started 0
    • Total Posts 1

    B&O will probably need to do a software update to fix this – but they are pretty useless when it comes to updating the software of their products in general – and even worse for older products.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.