Beogram 1203 : relay makes ugly noise and works bad

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #4511
    guigui37
    BRONZE Member
    • Topics Started 1
    • Total Posts 3

    Hello,

    I have a Beogram 1203… at starting (pressing the button) the relay makes an ugly noise… if i press a long time the button then the engine finally will start.

    The orange part in the middle of this picture :

    https://www.audiovintage.fr/leforum/viewtopic.php?t=4933&start=20

    Do you think it’s a problem with the realy OR with the capacitor or other small electronic stuff that are soldered on the relay ?

    Thanks for your help.

     

    Je peux aussi écrire Francais 🙂 … c’est juste pour être plus éligible à plus de réponse mon anglais à la de Funès.

    Bises à tous les fans BEO :o)

    • This topic was modified 2 months, 1 week ago by guigui37.
    • This topic was modified 2 months, 1 week ago by guigui37.
    #4522
    guigui37
    BRONZE Member
    • Topics Started 1
    • Total Posts 3

    Does anyone know the value and the type of the capacitor inside the relay housing on a 1203 (or 3000 or 1202 or 1201 or 1200 or 2000 type 5240) ?

     

    Quelqu’un connaitrait il la valeur et le type du condensateur se trouvant dans le boitier du relais d’une 1203 (ou 3000 ou 1202 ou 1201 ou 1200 ou 2000 type 5240) ?

     

    Merci 🙂

    #4530
    Denisc
    BRONZE Member
    • Topics Started 1
    • Total Posts 6

    Hi, send a mail at the Beoworld member Dillen , i think , he can answer you.

    #4535
    guigui37
    BRONZE Member
    • Topics Started 1
    • Total Posts 3

    Thanks you so much 🙂

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.