Sign in   |  Join   |  Help

Search

  • standby trafo Beolab 8000

    Hi All does somebody know what kind of trafo I can use to replace the burned standby trafo from the beolab 8000? everthing else is working, but the trafo gives no more Volts out and b+o no more selling this trafo. thanks for your hints and tips greetings Ueli
    Posted to General Discussion & Questions (Forum) by cpucomp on Mon, Mar 9 2020
  • Re: Beolab 8000 working condition but background sound

    hi its with all the sources the same! With the sound in the back I could live, its not hearable when music is playing , the problem is: the loudspeacker is no more going to standby mode. ( I think the sound is the reason that the sound shows the system , that there is still input on the cinch. thanks for further inputs.. Ueli
    Posted to General Discussion & Questions (Forum) by cpucomp on Fri, Feb 28 2020
  • Re: Beolab 8000 working condition but background sound

    Thanks for the reply. I have several BL8000 , normaly I connect them to my mobile, and only this one has the hum noise . I will try to connect to amplifier. the problem is: If this noise is still present , the loudspeacker does not go to standby mode, He thinks the source of music is still on. I will update you..... regards Ueli
    Posted to General Discussion & Questions (Forum) by cpucomp on Mon, Feb 10 2020
  • Beolab 8000 working condition but background sound

    Hi everyone I have a Beolab 8000 in working condition , but has a background noise (brumm) all the time . the internal connection from the audio plug to the amplifier I have disconnected both side , the background sound remains stedy on. because of this sound the loudspeacker is not going to the standby mode. the dissolfing foam I have removed and the prints are cleaned from the remaining trash. Does anybody has an idea how to proceed? Thanks for answers. regards Ueli
    Posted to General Discussion & Questions (Forum) by cpucomp on Thu, Feb 6 2020
  • Beolab 8000 On : music is ok, no signal constantly on/standby

    Hi B+O specialists I bought a pair of BL8000 : One with a brumm , but otherwise ok, one with no light. i opened the BL 8000 with no light : Powerunit arround little transformer showed print overheated ,cupperline loose from print. action : exchange powerunit from loudsp1 to loudsp.2, after this action loudsp 2 works fine , greenlight, music plays clear . after disconnecting source loudsp 2 gos from on to standby and vice versa on a constant base. I can hear the relais switching on/off. Does somebody
    Posted to Deutsche BeoWorld (Forum) by cpucomp on Wed, Oct 16 2019
  • Re: order tape rubbers from Dillen

    Thanks Martin for the reply. I need one set each for Beogram 5000 Tape drive and drawer in/out /Type 4921, two sets for the Beocenter 9300, tape drive , one set for the Beocenter 9000 , tape drive and on set for the Beocenter 9500 , tape drive. Please let me know the Price and the prefered Money transfer (Paypal?). Thanks and regards Ueli Pfister Dennliweg 72 CH-4900 Langenthal To deliver: Ueli Pfister , LAS Burg AG 75262, Colmarerstr.10. 79576 Weil am Rhein, Deutschland
    Posted to General Discussion & Questions (Forum) by cpucomp on Tue, Sep 3 2019
  • order tape rubbers from Dillen

    Hi all I like to repair my Beocord and like to order the items from Dillen, How do I do that? thanks for a reply Ueli
    Posted to General Discussion & Questions (Forum) by cpucomp on Mon, Sep 2 2019
  • Beocenter 9000

    Good evening b+o freaks I have the following problem with a beocenter 9000: first i fixed a problem with the cd-Player playing only short , sometimes not reading ... a capacitator of 33uF was the reason on the cd-mainboard. Now its back on track and works fine. the tape player was not working at all! it was never used by the former owner , the turning wheels been blocked by corrosion. I disassembeled the tape tape player get the wheels turning freely . they turn now again fast fwd and fast rwd. the
    Posted to Deutsche BeoWorld (Forum) by cpucomp on Sun, Jun 16 2019
  • Re: Beolab 6000 Switch on problems

    thats right , with powerlink , I have 5 Beolab 6000 standing arround all others are working fine , just one is only working while unplugging and plugging again after the Beocenter 9300 has started playing.
    Posted to Deutsche BeoWorld (Forum) by cpucomp on Tue, Jun 11 2019
  • Re: Beolab 6000 Switch on problems

    Thanks for the answer. I connected the BL 6000 as well to a Beocenter 9300 via Bolink , same problem. It is not volume related..... Regards Ueli
    Posted to Deutsche BeoWorld (Forum) by cpucomp on Mon, Jun 10 2019
Page 1 of 2 (19 items) 1 2 Next > | More Search Options
Beoworld Security Certificate

SSL