Sign in   |  Join   |  Help

Search

  • Re: BeoVox 3702 recap

    Do you know where I can order the kits, im quite sure I have 6244, the sticker on the back isn't there anymore. But I believe the later 6263 has round instead of square midtoners.
    Posted to General Discussion & Questions (Forum) by EHRL on Thu, Jul 18 2019
  • Re: BeoVox 3702 recap

    I don't know, it doesnt say it at the back. I have the ones with the aftermarket looking square mids.
    Posted to General Discussion & Questions (Forum) by EHRL on Tue, Nov 20 2018
  • BeoVox 3702 recap

    Hello, When I was on holiday in scandinavia I bought a set of BeoVox 3702 voor 100kr in denmark. They need a refoam but I also want to try to do a recap on them. However I have lots of trouble sourcing the right capacitors. I found a scheme for them, but they mention other values then the ones I have in my own speakers. I am really curious what they will sound like with a recap, and I thought they were a steal when I bought them. I hope someone can help.
    Posted to General Discussion & Questions (Forum) by EHRL on Sat, Aug 4 2018
    Filed under: BeoVox 3702
  • Re: Beogram 6500 Problems

    I bought a 9500 which isn't a 9500. The transformer is from one with preamp and the dustcap is of a Beogram 5005/5500. I build the preamp with the arm into the "9500". Everything works now but when the arm lowers you hear pop's from the speakers. The yellow cable of the datalink is also lose but I know where to place it.
    Posted to General Discussion & Questions (Forum) by EHRL on Mon, Dec 9 2013
    Filed under: Beogram 6500
  • Re: Beogram 6500 Problems

    When I open it and move the switch which on the PCB I hear the noise. So the problem isn't in the preamp. Is the white plug the problem? How can I get the white plug into place?
    Posted to General Discussion & Questions (Forum) by EHRL on Mon, Dec 9 2013
    Filed under: Beogram 6500
  • Re: Beogram 6500 Problems

    I've just bought a Beogram 9500 and a Beogram 9000. One is for parts.
    Posted to General Discussion & Questions (Forum) by EHRL on Sat, Nov 23 2013
    Filed under: Beogram 6500
  • Re: Beogram 6500 Problems

    Can someone tell me why the arm motor isn't working?
    Posted to General Discussion & Questions (Forum) by EHRL on Sun, Nov 17 2013
    Filed under: Beogram 6500
  • Re: Beogram 6500 Problems

    Everything works in the turntable exept the the light for the photosensor, the light at the and of the arm. I think it's the problem because otherwise the arm motor won't work but the light for the photosensor get's power and there's no resistance (not enough to say it doesn't work). I already thought about the IC. http://www.conrad.nl/ce/nl/Search.html;jsessionid=A8B24C6999B0DA8179F7133C910DBECC.ASTPCEN20?search=L272M Is maybe the light of the photosensor controlled by the IC
    Posted to General Discussion & Questions (Forum) by EHRL on Sun, Nov 17 2013
    Filed under: Beogram 6500
  • Re: Beogram 6500 Problems

    Sorry wrong link above. http://www.conrad.nl/ce/nl/product/156136/Lineaire-IC-STMicroelectronics-L-272-M-Soort-behuizing-DIP-8-Uitvoering-Dual-power-OP/?ref=no_search_results&rt=no_search_results&rb=1
    Posted to General Discussion & Questions (Forum) by EHRL on Sun, Nov 17 2013
    Filed under: Beogram 6500
  • Re: Beogram 6500 Problems

    I know the light of the photosensor is inside, that lamp isn´t working but it gets power. When I press play the tonearm travels to the beginning of the lp and it puts the arm down. Then the photosensor should detect when the arm has to move but the light inside doesn´t work (as I said the lamp inside gets power). The << and>> don't work either.
    Posted to General Discussion & Questions (Forum) by EHRL on Sun, Nov 17 2013
    Filed under: Beogram 6500
Page 1 of 3 (22 items) 1 2 3 Next > | More Search Options
Beoworld Security Certificate

SSL