Sign in   |  Join   |  Help

Search

  • Re: Problems with starting AV 9000

    Hi all: Whilst waiting for a response I have been pondering. When I took the TV apart I think I took the masterlink/stand connectors etc out with the power connected. I am wondering could I have blown a fuse and if so how would I gain access to them? Thanks Graham
    Posted to General Discussion & Questions (Forum) by Graham1982 on Sun, Dec 8 2013
  • Re: Problems with starting AV 9000

    Hi Dave: Many thanks for your reply. I am in Northapton, England. I guess I am clutching at straws here but essentially I have really annoyed myself because I got the TV for free because it was broken - turns out it wasn't and I rectified the SW error by pushing a cable in firmly. However, now perhaps through pulling a wire out or something it is broken so I feel I have done it after wanting one of these for so long! It isn't masterlinked to anything. Essentially the VHS component is plugged
    Posted to General Discussion & Questions (Forum) by Graham1982 on Sun, Dec 8 2013
  • B&O AV 9000 TV

    Hi: I purchased one of these spares and repairs and got it working. Unfortunatley, all of my other B&O gear along with the multitude of Beo 4s that I have are in storage thus I cannot do anything other than turn it on and watch static. Does anyone know if there is any way of operating it other than by using a remote - I understand there is an Android app available but it seems this uses wifi and is thus not for legacy equipment without wifi capabilities. Thanks Graham PS How much roughly would
    Posted to General Discussion & Questions (Forum) by Graham1982 on Sat, Dec 7 2013
  • Re: B&O AV 9000 TV

    Hi: I now have a problem with the system - I had it connected in an inconvinient place so disconnected, moved and re-setup. Now it will not come out of standby - sometimes it will deguass othertimes not and the red led on the top corner of the TV turns from red quickly to green and then back again with no attempt to turn the TV on or turn the stand. The VHS system does appear to be functional and it appears to be an issue with the TV itself. Ideas?
    Posted to General Discussion & Questions (Forum) by Graham1982 on Sat, Dec 7 2013
  • Problems with starting AV 9000

    Hi all I now have a problem with the above system - I had it connected in an inconvinient place for testing (just got it) so disconnected, moved and re-setup. Now it will not come out of standby - sometimes it will deguass othertimes not and the red led on the top corner of the TV turns from red quickly to green and then back again with no attempt to turn the TV on or turn the stand. The VHS system does appear to be functional and it appears to be an issue with the TV itself. I am wondering if this
    Posted to General Discussion & Questions (Forum) by Graham1982 on Sat, Dec 7 2013
Page 3 of 3 (25 items) < Previous 1 2 3 | More Search Options
Beoworld Security Certificate

SSL