Sign in   |  Join   |  Help

Search

  • Re: BeoLab 5 Upper Woofer No Sound -- Anyone heard of this?

    We tried replacing the mid-range speaker, but it didn't help. The tech had to replace the entire circuit board for the speaker. It cost around $900, I believe.
    Posted to General Discussion & Questions (Forum) by nmook on Fri, Mar 4 2016
  • Re: BeoLab 5 sound issue

    I hate to bring back a 3 year-old post, but I'm actually having a similar issue. The upper bass unit of one of my BeoLab 5's just stopped working. The pair report green and don't indicate any problem. Calibration works fine (although seems to linger at one point because of no sound from upper bass). The B&O tech tried replacing the upper bass unit itself, but no change -- the speaker itself works fine. So it appears the only option now is completely replacing the electronics module
    Posted to General Discussion & Questions (Forum) by nmook on Mon, Feb 2 2015
  • BeoLab 5 Upper Woofer No Sound -- Anyone heard of this?

    So my BeoLab 5s worked flawlessly for 3.5 years and then went into storage for 3 years. I recently took them out, hooked everything back up, ran the bass calibration, and played a CD. One of the speakers immediately made a disconcerting sound (not a speaker pop, but something more digital), and does not output sound from the upper woofer. The subwoofer seems fine, and the top two tweeters are fine. I had a service tech open up the BeoLab 5, and he removed and tested the upper woofer itself (multimeter
    Posted to General Discussion & Questions (Forum) by nmook on Mon, Jan 19 2015
Page 1 of 1 (3 items) | More Search Options
Beoworld Security Certificate

SSL