Sign in   |  Join   |  Help

Peter Pan

My Files

Peter Pan has not uploaded any files.
Female
1,993 Posts

Shared Feeds

Peter Pan has not entered any shared feeds.

My Bio

Peter Pan has not entered a biography.

Announcements

My Activity

My Comments

Stev wrote B&O Setup
on Fri, Apr 24 2020 10:06 AM

Hej Peter, 

Kan se du har en masse viden indenfor B&O 

Ville høre om du kunne være behjælpelig :)

Jeg har en motoriseret vægbeslag fra tidligere Beovision 7, Beolab 7, Beolab 4000, Beosound 3200, Beolab 2 subwoofer, Beolink aktiv.

Jeg vil så vidt muligt gerne bevare alle tingene i den nye opsætning.

Jeg leder derfor efter noget ekspertise til følgende opsætning - Se link https://forum.beoworld.org/forums/t/41990.aspx


Poly wrote Hjælp!
on Mon, Mar 9 2020 4:17 PM

Hej Peter Pan

Er der nogen måde at komme i kontakt med dig på? Jeg har nogle dybdegående spørgsmål til mit Beoplay S8 sæt. Synes det driller rigtig meget. På forhånd, tak.

Hilsen Poly :)

alexm86 wrote LG WISA USB
on Mon, Sep 30 2019 4:17 PM

Hi,

 

The USB stick is available here.

 

You can order them through https://www.profusionplc.com/parts/usb-tx#data_anch.

 

Another compatible USB dongle is from Axiim.  Link comes with base management and channel trimming.  You can order them through https://axiim.com/pages/axiim-link

kajverner wrote Ved du noget om det?
on Sat, Feb 17 2018 4:16 PM

Hej Peter Pan jeg kan se at du ved en hulens masse om B&O, kan du måske også hjælpe mig?

Jeg har netop købt et Beovision Avant 55" jeg har også fået det sat op og har forbundet mine højttalere til det.

Men nu kommer så mit problem: Min Subwoofer vil ikke tænde og kan dermed ikke registreres.

Jeg bruger de indbyggede højttalere som fronthøjtalere, 2 Beolab 1 som side højttalere og 2 Beolab 8000 som surround højtalere i bag og så min Beolab 2 som selvfølgelig subwoofer. Alle de øvrige højtalere fungerer fint.

Beolab 2 virkede fint på min gamle Beovision 4 med system 3 boks. For at være sikker på at der ikke er noget galt med ledningen har jeg forsøgt at koble en Beolab 4000 højtaler til stikket og det fungerer fint, den tænder fint når jeg starter Tv et.

Jeg har søgt i brugsanvisningen på Beolab Avanten men kan ikke finde nogen steder hvor et lignende problem er beskrevet. Jeg tænkte i første omgang at det måtte være en indstilling i Tv´et som jeg ikke havde indstillet korrekt, men jeg finder ingen steder hvor det er beskrevet at det ikke vil fungere hvis en bestemt indstilling er forkert.

Kan det simpelthen være at Beolab er gået i stykker netop som jeg skifter TV og derfor skal til rep?

Jeg vil være meget taknemmelig hvis du kan hjælpe mig på vej her.

Venlig hilsen

Kaj Verner

neptunus wrote Beovision 7-55
on Sun, Jun 12 2016 8:11 PM

Hej

Jeg har besluttet at jeg vil købe et Beovision 7-55. Men nu har jeg talt med så mange, om det skal være Mk1/ Mk2, alså 3D. Alle siger at mk1 er det bedste ? Andre siger at mk2. Går i stykker ??

Har i dag et 7-40 Mk2 med HD. Er vældig glad for dette har beolap 1 og 8000 og Beolap 2 

Så nu kan jeg ikke finde ud af hvad jeg skal. Måske den nye 55 eller en 65 plasma ;-)Men syntes at 7-55 er det flotteste 

 

Beoworld Security Certificate

SSL