Sign in   |  Join   |  Help
All Tags » error (RSS)

Browse Forum Posts by Tags

Showing related tags and posts for the The Beo5/6 Remote Forum forum. See all tags in the site
  • Beo5 not charging even in the charger

    My beo5 remote battery is only working when it is in the charger, but even though it is really a struggle to have it work - it says 'battery charging' but when clicking on any button it just shuts down and restart. Has any of you experienced same, is it only the battery or something else going...
    Posted to The Beo5/6 Remote Forum (Forum) by eloise on Sun, Mar 18 2018
    Filed under: Beo 5, Beo5, error
  • Touch screen working so-so... what to do?

    Hello, lately my Beo6 have having a real problem: clicking on some command nothing happens; clicking some other command, it starts the command that is located under the one I clicked, while some commands work fine. What can I do? Maybe a reset could fix the problem, but how to do that?
    Posted to The Beo5/6 Remote Forum (Forum) by Edoardo on Tue, Sep 27 2016
    Filed under: Beo 6, beo6, error
  • Beo6 - Image/Logo not showing

    Hi I have made 28 custom logos/images for my beo6. I have managed to cover every zone with a nice picture and some other buttons in their sub menus. When I assign an image of SKY to DTV in the living room zone, the emulator in the config shows a white circle and i think it says "Image Not Available"...
    Posted to The Beo5/6 Remote Forum (Forum) by Kiran on Tue, Mar 3 2015
    Filed under: SKY, Beo 6, Beo 5, Beo5, beo6, error, image not available, custom logo, config tool, custom
Page 1 of 1 (3 items)
Beoworld Security Certificate

SSL