Sign in   |  Join   |  Help
All Tags » S8 (RSS)

Browse Forum Posts by Tags

Showing related tags and posts for the General Discussion & Questions forum. See all tags in the site
  • Trying to decide on a "new" setup.

    I'm moving into a new apartment, been scouting 2nd hand sales for a while now, but feeling like there are too many options for me to consider, and I don't have a lot of 1st hand experience with these systems. I've tried to narrow my options based on price, and this is what I'm trying...
    Posted to General Discussion & Questions (Forum) by Svenni on Sun, Jul 28 2019
    Filed under: Beolab 6000, beo4, 8000, AirPlay iPhone, Beolab 2, Beolab 8000 Beolab 8002, beoplay s8, S8, Apple TV 4, 3500, beolab 8000 Mk2, AppleTV 4, Beosystem 3 AUDIO ONLY, BeoSystem 3 MK3 Type 7716, Beolab3500, beo4 remote, 6000, BL 19 subwoofer, B&O PLAY, airplay 2, Non B&O TV
  • Re: BeoPlay S8 connection hub problem

    Thank you for the suggestion. I tried all the steps you indicated. On the LG OLED55B6P tv I selected setup universal control, then selected "soundbar" and selected Yahama and based on the on-screen icons the remote control setup works. I then paired with the B&O S8 connection hub while...
    Posted to General Discussion & Questions (Forum) by dvilla on Sun, Feb 19 2017
    Filed under: S8, S8 Connection Hub Peep
  • BeoPlay S8 Connection Hub Settings

    I currently have a Samsung 65inch plasma plugged into via optical connection to a S8 connection hub. This is then plugged into a Beosound 2 subwoofer. The sub woofer then has two Beosound 3 plugged into it. Does anyone know the best settings on the Sub for this set up? I get a feint high pitched sound...
    Posted to General Discussion & Questions (Forum) by roryg50 on Wed, Jul 6 2016
    Filed under: AppleTV, low volume, Help required, optical connections, Beosound 3, S8, humming sound
  • S8 run from MCL2A

    I had a Cona/CX-50 connected to an MCL2A in a link room, which gets its signal from a BC9300. This has worked fine for years, and I recently decided to upgrade to S8s. I added in the Sounds Heavenly attenuator since its getting speaker output from the 9300 amps. It works and sounds great... until I mute...
    Posted to General Discussion & Questions (Forum) by spthomas on Wed, May 11 2016
    Filed under: S8
  • Re: Is a Connection Hub really needed to connect the beoplay s8 to a SONY TV?

    To be honest I don't really see the S8 is needed if all of your audio is being output by the TV.. I have one with an Essence plugged into it along with my Sony TV (I don't have the TV into the Essence as I want to be able to use the TV remote to do volume). It's 'OK' but I'm a...
    Posted to General Discussion & Questions (Forum) by Chris Hassell on Tue, Jan 12 2016
    Filed under: essence, S8, Sony TV, S8 Connection Hub
  • Beoplay S8 First Generation. Subwoofer light flashing RED&GREEN.

    Hi as stated on the title. Anyone cN me figure out what does this light indicate? Its connected to my iMac using 3.5mm aux. This happens from time to time and last for a minute or two and its back to normal.
    Posted to General Discussion & Questions (Forum) by sengjalin on Sat, Jan 28 2017
    Filed under: S8
  • Re: Flash your B&O - new thread!

    [quote user="mr_anders_son"]Ok I got the new S8!![/quote] Hey mr_anders_son, what do you say about how they sound? I believe many people here would be interested to hear some impressions from an actual owner...
    Posted to General Discussion & Questions (Forum) by AnalogPlanet on Sun, Nov 9 2014
    Filed under: S8
Page 1 of 1 (7 items)
Beoworld Security Certificate

SSL