Sign in   |  Join   |  Help

Beoremote 1 BT bug ??

rated by 0 users
Not Answered This post has 0 verified answers | 3 Replies | 0 Followers

Silou
Top 200 Contributor
Switzerland
453 Posts
OFFLINE
Bronze Member
Silou posted on Tue, Oct 20 2020 9:56 AM

Everything working well but one day (maybe due to low batt) the BR1 restart (I saw BEO logo).

Fast everything is ok but I can not assign both right MYbuttons !!! left are ok.

Into Advanced menu I see MYbutton for the right side. After pressing arrow down I should see the left side buttons but I see again the right side button.

Bug ???

All Replies

Silou
Top 200 Contributor
Switzerland
453 Posts
OFFLINE
Bronze Member
Silou replied on Sun, Apr 11 2021 8:59 AM

Again after battery failure (the battery low never cames on) I canot assign Source on the right MYButtons... The scrolling show only the 2 right myButtons...

Nobody has the same bug ?

 

Boot 201

App2 7 38

BLE0138

DB0318

 

Thanks

beojeff
Top 50 Contributor
USA
1,839 Posts
OFFLINE
Bronze Member
beojeff replied on Sun, Apr 11 2021 10:48 AM

I've had this same problem with several of my BeoRemote One remotes. However, I haven't noticed it being related to the battery. Sometimes it's the TV and MUSIC buttons that cannot be assigned. Restoring the remote to factory settings always fixes the problem. It's just a pain to have to rename the CONTROL and LIGHT buttons that I've renamed.

Silou
Top 200 Contributor
Switzerland
453 Posts
OFFLINE
Bronze Member
Silou replied on Sun, Apr 11 2021 1:36 PM

Thanks beojeff,

"Happy" to know that it's a BEO bug !

I also founded the full reset restore it but as you said it boring to rename all control/device and to reconfigure all the remote!!! 

Not very professional for a remote control of this price... 

Do you have any earlier version than mine ?

thanks

Page 1 of 1 (4 items) | RSS
Beoworld Security Certificate

SSL