Sign in   |  Join   |  Help

Ouverture speaker problem

rated by 0 users
Answered (Verified) This post has 1 verified answer | 2 Replies | 1 Follower

Stotty1111
Top 100 Contributor
Finistere - Dept 29
950 Posts
OFFLINE
Bronze Member
Stotty1111 posted on Sun, Mar 11 2012 12:43 PM

Hi all

I have an Ouverture, it has been masterlinked to an MX4002 with the 4002 as master - it worked fine, took it out of service about 3 months ago, and I am now trying to set it up as a standalone unit in my workshop. I am trying to drive a pair of CX100's via a MCL 2P or an ML/MCL box, connections using a mk3 powerlink cable.

The Ouverture has been reprogged to standalone ie audio 1, when I switch on, the Ouverture fires up, but not either of the boxes, the headphone outlet works, lost as to a cause!

Help, anyone with any suggestions?

salut

tony

I work on the KISS principle  -  Keep it Simple Stupid

Answered (Verified) Verified Answer

joeyboygolf
Top 25 Contributor
Ely, Cambridgeshire, UK
4,157 Posts
OFFLINE
Bronze Member
Verified by Stotty1111

I don't know how many times I have typed this answer but it's a lot!!!!

You need a MARK 2 (sometimes called fully wired) powerlink cable to fire up a MCL2P or ML/MCL converter. No other cable will do the job.

Regards Graham

All Replies

joeyboygolf
Top 25 Contributor
Ely, Cambridgeshire, UK
4,157 Posts
OFFLINE
Bronze Member
Verified by Stotty1111

I don't know how many times I have typed this answer but it's a lot!!!!

You need a MARK 2 (sometimes called fully wired) powerlink cable to fire up a MCL2P or ML/MCL converter. No other cable will do the job.

Regards Graham

Stotty1111
Top 100 Contributor
Finistere - Dept 29
950 Posts
OFFLINE
Bronze Member

Thanks Graham, Mr Stupid here!

T

I work on the KISS principle  -  Keep it Simple Stupid

Page 1 of 1 (3 items) | RSS
Beoworld Security Certificate

SSL