Sign in   |  Join   |  Help

Beoplay A9 Mk1 Wifi/network connectivity issue

rated by 0 users
Not Answered This post has 0 verified answers | 5 Replies | 0 Followers

Kgomotso Mabokela
Not Ranked
44 Posts
OFFLINE
Bronze Member
Kgomotso Mabokela posted on Mon, Dec 6 2021 6:10 PM

Greetings,

I seek assistance, I got an a9Mk1 on auction and when i got home and tried to add it on my home network, I can't seem to access the device.

The following are steps I took to try and troubleshoot:

1. Plugged the a9 using a network cable to my router

2. Used the B&O app to try and add the device

3. Pressed the reset button at the back of the unit and still no luck.

4. Tried installing the B&O app on various devices (minus ios device) and still can't find it on the network.

As per the above steps, is there anything I'm missing to try and connect the device to wifi/network ?

Your assistance will be highly appreciated.

Regards,

KM

All Replies

Millemissen
Top 10 Contributor
Flensborg, Denmark
14,598 Posts
OFFLINE
Bronze Member
Kgomotso Mabokela
Not Ranked
44 Posts
OFFLINE
Bronze Member

Thanks for the input, I can't seem to find the a9 amongst any of the wifi hotspots..Not sure if the network card on this unit is damaged or not.Confused

lawrencejmcook
Top 150 Contributor
718 Posts
OFFLINE
Founder
If memory serves, the A9 MkI only has 2.4 GHz wifi. By any chance is your home network operating on 5 GHz only?
Kgomotso Mabokela
Not Ranked
44 Posts
OFFLINE
Bronze Member

Greetings, 

 

It's operating on 2.4ghz

Kgomotso Mabokela
Not Ranked
44 Posts
OFFLINE
Bronze Member

Greetings, 

 

It's operating on 2.4ghz

Page 1 of 1 (6 items) | RSS
Beoworld Security Certificate

SSL