Sign in   |  Join   |  Help

Beosound Core optical out

rated by 0 users
Not Answered This post has 0 verified answers | 18 Replies | 1 Follower

wanc1
Not Ranked
24 Posts
OFFLINE
Bronze Member
wanc1 posted on Thu, Oct 29 2020 6:41 AM

Hi,

I just connected my BeoLab 50 with Beosound Core using optical out.

The speaker does start when I chromecast yet no sound is coming out.

What am I missing?

All Replies

Klasko
Not Ranked
4 Posts
OFFLINE
Bronze Member
Klasko replied on Thu, May 13 2021 3:23 PM

Hi and sorry to interrupt you, but I have now the same problem can you please tell me how you got it to work.. Thanks. 

/Klaus

Klasko
Not Ranked
4 Posts
OFFLINE
Bronze Member
Klasko replied on Thu, May 13 2021 3:26 PM

Hej Henrik.. Jeg har samme problem, og kan se du ikke rigtigt har fået noget svar har du fået det løst og evt. hvordan.?

På forhånd tak.

/Klaus

Jenstm
Not Ranked
1 Posts
OFFLINE
Bronze Member
Jenstm replied on Sun, Oct 17 2021 2:07 PM

Would you be kind to share how you got it to work?

 

I have the same problem. It all working but after the last auto update to 1.12 there is no optical sound.

 

I use BL50 with core. 

mhslarsen
Not Ranked
4 Posts
OFFLINE
Bronze Member

Hi

I have seen the same behavior with Core and my BL50/BL20 connected via Toslink on the latest Core firmware 1.12.47108 - as a work around you can downgrade to “48 kHz” from “96 kHz” in the “optical-out” setting menu in BS Core.

Page 2 of 2 (19 items) < Previous 1 2 | RSS
Beoworld Security Certificate

SSL