Sign in   |  Join   |  Help

Beomaster 3000 type 2402 light issue.

rated by 0 users
Not Answered This post has 0 verified answers | 8 Replies | 1 Follower

musicgeorge11
Not Ranked
8 Posts
OFFLINE
Bronze Member
musicgeorge11 posted on Fri, Aug 7 2020 11:19 PM

Hope all of you are well and safe. What I thought was a simple replacement of light bulbs for my Beomaster 3000 type 2402 turns out a different issue seems present. Replaced them all and none of them works and I'm not getting any volt measurement from the bases, just a slight measurement for the stereo signal. Any ideas what is going on and where to look?

All Replies

Dillen
Top 10 Contributor
Copenhagen / Denmark
11,953 Posts
OFFLINE
Founder
Moderator

Is the Beomaster working - apart from the missing lights?

Martin 

musicgeorge11
Not Ranked
8 Posts
OFFLINE
Bronze Member

Yes, everything is working!

jegy
Not Ranked
5 Posts
OFFLINE
Bronze Member
jegy replied on Sat, Aug 8 2020 3:46 PM

Check for broken wires and their connections related the bulbs sockets Smile

jegy
Not Ranked
5 Posts
OFFLINE
Bronze Member
jegy replied on Sat, Aug 8 2020 3:46 PM

Check for broken wires and their connections related the bulbs sockets Smile

musicgeorge11
Not Ranked
8 Posts
OFFLINE
Bronze Member

Thanks, will do, I can understand that happening (broken wire) in one or two sockets, but all of them is too much of a coincidence. 

musicgeorge11
Not Ranked
8 Posts
OFFLINE
Bronze Member

All wires and sockets good. 

musicgeorge11
Not Ranked
8 Posts
OFFLINE
Bronze Member

Mystery continues. 

musicgeorge11
Not Ranked
8 Posts
OFFLINE
Bronze Member

Any suggestions are more than welcome.

Page 1 of 1 (9 items) | RSS
Beoworld Security Certificate

SSL