Sign in   |  Join   |  Help

Beovox Cona left out doesn’t work

rated by 0 users
Answered (Verified) This post has 1 verified answer | 2 Replies | 1 Follower

riis
Top 500 Contributor
Denmark
259 Posts
OFFLINE
Bronze Member
riis posted on Sat, May 23 2020 5:32 PM

I just bought a Cona that should add some more bass to my Beocenter 9000 with CX100 speakers. The problem is that the left out doesn’t work, no sound at all.

I have opened it and everything looks ok. No loose wires, no leaking capacitors. The Cona was bought privately online and the seller said it worked perfectly, but...............

/riis

Answered (Verified) Verified Answer

sonavor
Top 50 Contributor
Texas, United States
3,262 Posts
OFFLINE
Gold Member
Verified by Peter

Hi,

You can't always tell a problem just by inspection. Broken connections and failed solder joints can look normal to the naked eye. If you have a DMM (multi-meter) start checking continuity of the wiring. There is most likely a break somewhere. 

-sonavor

All Replies

sonavor
Top 50 Contributor
Texas, United States
3,262 Posts
OFFLINE
Gold Member
Verified by Peter

Hi,

You can't always tell a problem just by inspection. Broken connections and failed solder joints can look normal to the naked eye. If you have a DMM (multi-meter) start checking continuity of the wiring. There is most likely a break somewhere. 

-sonavor

riis
Top 500 Contributor
Denmark
259 Posts
OFFLINE
Bronze Member
riis replied on Sat, May 23 2020 9:10 PM

You were right sonavor. It was a break in one of the DIN-plugs in the Beocenter. Thanks for your advice.

/riis

Page 1 of 1 (3 items) | RSS
Beoworld Security Certificate

SSL