Sign in   |  Join   |  Help

Avant 55

rated by 0 users
This post has 2 Replies | 1 Follower

Seanie_230
Top 50 Contributor
UK
Posts 1,974
OFFLINE
Bronze Member
Seanie_230 Posted: Sun, Aug 26 2018 4:27 PM
Hello all

I have a weird problem with my avant 55 which is intermittent.

I have the STB brackets on the back holding a PS4 and SkyQ box.

When I turn the TV it always swings out into position but 80% of the time when I turn him off is turns on the pole but does not go away.

Pressing the stand button works most of the time.

Any ideas ?

Any sensors that might be a problem or an error log to look at?

Cheers

Sean

BLGW - Rekindling the love of ML

Aussie Michael
Top 50 Contributor
Melbourne, AU
Posts 3,300
OFFLINE
Bronze Member
Seanie_230:

Hello all

I have a weird problem with my avant 55 which is intermittent.

I have the STB brackets on the back holding a PS4 and SkyQ box.

When I turn the TV it always swings out into position but 80% of the time when I turn him off is turns on the pole but does not go away.

Pressing the stand button works most of the time.

Any ideas ?

Any sensors that might be a problem or an error log to look at?

Cheers

Sean

BLGW - Rekindling the love of ML

Sounds like the standby position needs to be reset
Aussie Michael
Top 50 Contributor
Melbourne, AU
Posts 3,300
OFFLINE
Bronze Member

How about on the BeoTool app you can download, and then there is an option to "generate a service report" 

So i tried that, and it doesn't give you any logs

 

But under reports you can fill in some details and you can "start log submission"

but i think a reset of the stand by position.

 

Also what about the cable that connects to the stand?  Maybe that's gone, can you try a new one?  You can lift up the silver base

Let me know how you go 

Page 1 of 1 (3 items) | RSS
Beoworld Security Certificate

SSL