Sign in   |  Join   |  Help

Bv 8-40, is this masterlink module correct installed?

rated by 0 users
This post has 6 Replies | 0 Followers

Master123456789
Top 500 Contributor
Posts 222
OFFLINE
Bronze Member
Master123456789 Posted: Sun, Feb 18 2018 4:30 PM
Dear all

I have installed a Masterlink module in my beovision 8-40. Is it correct installed? Please see screen shoot.

Nothing happens when I push radio on beo4. But I can turn off all devices on my Masterlink network.
mbee
Top 50 Contributor
Paris, France
Posts 1,734
OFFLINE
Bronze Member
mbee replied on Sun, Feb 18 2018 7:31 PM

As already stated in the other thread, you just need to set your TV in option 2.

Master123456789
Top 500 Contributor
Posts 222
OFFLINE
Bronze Member

Right now it looks like this

 

 

 

Did not help.

 

The standby indicatior do not turn green when I push radio. Should it not do that always?

 

elephant
Top 10 Contributor
AU
Posts 8,218
OFFLINE
Founder
elephant replied on Sun, Feb 18 2018 8:13 PM
mbee:

As already stated in the other thread, you just need to set your TV in option 2.

diisign.com

Mine is option 2

I understand this did not help you

Nonetheless here is my system info which I also posted in your other thread

BeoNut since '75

Master123456789
Top 500 Contributor
Posts 222
OFFLINE
Bronze Member

Thank also here. Can others confirm that is also look like this by them? 

Pat
Top 500 Contributor
Posts 115
OFFLINE
Bronze Member
Pat replied on Mon, Feb 19 2018 7:49 AM
Update sw, then factory reset
Master123456789
Top 500 Contributor
Posts 222
OFFLINE
Bronze Member
Thank you pat. How do I Update sw? Smile
Page 1 of 1 (7 items) | RSS
Beoworld Security Certificate

SSL