Sign in   |  Join   |  Help

Android TV 7.0

rated by 0 users
Not Answered This post has 0 verified answers | 10 Replies | 1 Follower

Beofrank
Top 500 Contributor
79 Posts
OFFLINE
Bronze Member
Beofrank posted on Fri, Dec 1 2017 1:09 PM

 Beovision's werken met Android 5.1.1 en is maar niet stabiel te krijgen.

Misschien is het een idee om 7.0 te installeren

'TP-Vision brengt in 2018 vier Philips-oled-tv's uit'

 

Tv-fabrikant TP-Vision brengt, onder de merknaam Philips, in 2018 in ieder geval vier oledmodellen op de markt. Dat meldt de website Flatpanelshd op basis van informatie uit een database van keuringsinstantie Wi-Fi Alliance.

Volgens de informatie gaat het om vier soorten oled-tv's, waarbij voor elke soort tenminste een 65"-oled-tv wordt uitgebracht. Voor de OLED903 komt ook een 55"-variant uit. Deze 55OLED903 wordt wellicht de opvolger van de huidige 55POS9002, het enige oledmodel dat TP-Vision dit jaar onder de merknaam Philips heeft uitgebracht.

Verder komt er een 65"-model op de markt dat misschien wordt voorzien van een ingebouwde soundbar. Deze 65OLED873 komt wat typenummer betreft namelijk overeen met de al aangekondigde 65OLED973; dit topmodel in de oledreeks van Philips voor 2018 heeft een in de voet verwerkte soundbar. De 65OLED973 komt wellicht onder het typenummer 65POS9602 op de markt.

TP-Vision brengt waarschijnlijk een nieuw, goedkoper oledmodel uit, de 65OLED803, waarvan ook een 55"-variant uitkomt. De typenummers die met een 9 beginnen, staan doorgaans voor de duurdere modellen, dus waarschijnlijk betreft de 65OLED803 een relatief goedkope Philips-oled-tv.

Volgens de gegevens uit de database van de Wi-Fi Alliance draaien al deze tv's op Android TV 7.0, beschikken ze over wifi-ac en wordt de 5GHz-band ondersteund. Verder hebben de tv's waarschijnlijk dezelfde soc als de huidige 55POS9002, die door TP-Vision de P5 Perfect Picture Processing Engine wordt genoemd. Waarschijnlijk gaan alle modellen de hdr-standaard hdr10+ ondersteunen.

Fabrikant TP-Vision zal de modellen wellicht pas eind januari 2018 officieel tonen of bekendmaken, tijdens een gepland evenement in Amsterdam. De website Flatpanelshd bracht een jaar geleden op basis van gegevens van de Wi-Fi Alliance al juiste informatie naar buiten over de oledmodellen die LG in 2017 uitbracht.

De Philips 65POS9602, met een soundbar in de voet

 

 

All Replies

Beofrank
Top 500 Contributor
79 Posts
OFFLINE
Bronze Member
Beofrank replied on Tue, Jul 10 2018 12:11 AM

Het kan dus wel en Oled met Android 7 Whistle

 

Test de 65 inch OLED-tv van Philips met een ingebouwde soundbar. Het beeld en het geluid zijn top, 

http://bit.ly/brightnlyoutube

https://youtu.be/jEg9mzXXMJM

Aussie Michael
Top 50 Contributor
Melbourne, AU
3,533 Posts
OFFLINE
Bronze Member

When i looked at the TP Vision website it said that it is exclusively Philips now.  I thought in the past they were just a variety of brands and then just chose a TV and put it under what brand would sell

 

Android 7.0 on Sony A1 OLED is rock solid

I believe those Philips models should be out now in selected markets as well as their B&W aliance.

B&O are doing it the other way around, they are taking a TV and aligning themselves, rather than license out their sound to a TV company (eclipse) 

Beofrank
Top 500 Contributor
79 Posts
OFFLINE
Bronze Member

Normal 0 21 false false false NL X-NONE X-NONE

Sony:

AF8 | OLED | 4K Ultra HD | Groot dynamisch bereik (HDR) | Smart TV (Android TV™)

 

 

https://youtu.be/X5jR3LEhBxU

Beofrank
Top 500 Contributor
79 Posts
OFFLINE
Bronze Member

Dubbel

Blackrix
Top 100 Contributor
947 Posts
OFFLINE
Bronze Member
Blackrix replied on Thu, Jul 12 2018 11:12 AM

B&O is gestopt met de ontwikkeling en productie van TV’s. Welke versie besturingssysteem er in een TV komt waar Bang & Olufsen op staat is nu afhankelijk van de leverancier van de TV (in het geval van de Eclipse is dat LG). Verder is de vraag hoelang er nog TV’s blijven worden geleverd door B&O. Deze markt is zo kapot gemaakt dat er vrijwel geen cent meer in te verdienen is, en al helemaal niet voor een kleine fabrikant als B&O. En de licenties voor allerlei toepassingen en apps hebben voor B&O bijvoorbeeld dezelfde prijs als voor bijvoorbeeld LG of Samsung, maar omdat B&O veel kleiner is en veel minder TV’s verkoopt, wordt die licentie per TV veel te duur. Verschillende redenen dus waardoor het erg moeilijk is om in die markt te kunnen overleven.

koning
Top 25 Contributor
holland
4,203 Posts
OFFLINE
Bronze Member
koning replied on Mon, Jul 23 2018 6:04 PM

Kan het ook niet aan het feit liggen dat ze een tv op de markt hebben gebracht die software matig voor geen meter klopte.

Met ook nog een oud scherm erin.

Beosound moment precies hetzelfde verhaal.

Dit hebben ze allemaal zelf aan hun eigen te wijten.

 

Blackrix
Top 100 Contributor
947 Posts
OFFLINE
Bronze Member

Welke TV bedoel je? Horizon, Avant, Eclipse of 14?

Justasyou
Not Ranked
17 Posts
OFFLINE
Bronze Member

Hallo Blackrix.

Waar haal je deze informatie over de productie vandaan?.

Ik wil uiteindelijk een Bang&Olufsen multiroom systeem met een Loewe tv kopen maar waarom zouden zij stoppen met het verkopen van tv,s?

Dit is toch waarom het merk volgens mij nog bestaat.

Ik zelf ben wel afgehaakt bij de Beovision eclipse voor de prijs kwaliteit verhouding maar denk niet dat als er geen tv,s meer zouden zijn B&O een lang leven beschoord is.

koning
Top 25 Contributor
holland
4,203 Posts
OFFLINE
Bronze Member
koning replied on Thu, Jul 26 2018 4:20 PM

Beovision 14

Blackrix
Top 100 Contributor
947 Posts
OFFLINE
Bronze Member

Één van de laatste door B&O zelf ontwikkelde TV’s. Bang & Olufsen is domweg te klein om zelf TV’s te ontwikkelen, de licentiekosten voor allerlei app’s en dergelijke die iedereen wil hebben zijn voor een kleine fabrikant domweg te kostbaar. En de ontwikkelingen in de markt gaan gewoon te snel, daar is door een kleine fabrikant niet tegen te ontwikkelen. De geruchten doen de ronde dat B&O helemaal wil stoppen met TV’s, domweg omdat er vrijwel niets op te verdienen valt. 

Page 1 of 1 (11 items) | RSS
Beoworld Security Certificate

SSL