Sign in   |  Join   |  Help
Click here to tell us about your new email address

Search

  • Re: Help! - No sound from Beolab 19 playing from Moment

    Thanks for the info! Sounds familiar. No mention of when that might be? Are we talking "within a few weeks" or "hopefully in 2017"? -h.
    Posted to General Discussion & Questions (Forum) by Henrik on Tue, Jul 4 2017
  • Re: The Beosound Moment Beta 2.x thread

    Hi, and welcome to the forum! ๐Ÿ˜ And, regrettably, also welcome to the club... ๐Ÿ˜• Scroll down a bit, and find the thread called "Help! - No sound from Beolab 19 playing from Moment"... -h.
    Posted to General Discussion & Questions (Forum) by Henrik on Mon, Jul 3 2017
  • Re: The Beosound Moment Beta 2.x thread

    [quote user="Beroli"] Do you still get feedbacks to your reports/ mails to Lyle? Since weeks it is awfully quiet. I asked arround – No responses from B&O. Is he still there or is he on leave/vacation? Hope the later – since the development on the Moment improved very well. [/quote] Actually, I received a mail from B&O a few days ago after I had asked to be added to the beta programme of the Moment, regarding the problem I have with WiSA and my Beolab 19 (see different
    Posted to General Discussion & Questions (Forum) by Henrik on Fri, Jun 30 2017
  • Re: Help! - No sound from Beolab 19 playing from Moment

    Hi again! Latest update from my part: Beocare has confirmed that they were able to replicate the fault, and they are working on a solution. From what I can understand it is indeed a problem that was introduced with recent upgrades (2.x) to the Moment. I asked to be included in the beta programme as it would perhaps give me a solution as early as possible, and a few days ago I got the following message: " Hi Henrik, The latest SoundHeart 2.2.11677 is now released to you. Unfortunately it does
    Posted to General Discussion & Questions (Forum) by Henrik on Fri, Jun 30 2017
  • Re: Help! - No sound from Beolab 19 playing from Moment

    I had a visit from the service technician again today. He swapped the jukebox for a new one. Still nothing, and the error persists. No change. So, my current hypothesis, that the technician also holds: Either the 2.0 or the 2.1 Moment software introduced an error that leaves already connected speakers unaffected but that affects the setup of new wireless speakers. Makes the Moment intermittently unable to recognise speakers, making them appear as "other" in the setup, with no sound, and
    Posted to General Discussion & Questions (Forum) by Henrik on Tue, Jun 20 2017
  • Re: Help! - No sound from Beolab 19 playing from Moment

    [quote user="mbolo01"] Stupid question: have you checked in the sound settings if bass was not set to the minimum by accident? [/quote] That's a perfectly legit question! And yes, the sound settings should be correct, with medium bass level like I've always used. -h.
    Posted to General Discussion & Questions (Forum) by Henrik on Fri, Jun 16 2017
  • Re: Help! - No sound from Beolab 19 playing from Moment

    [quote user="mbolo01"] I'm sorry that you face such problems. For now I'm not impacted. My Moment has the 2.1 software and my BL 18 and 19 are behaving normally, all WISA connected [/quote] My setup worked well after I upgraded to 2.1 as well. Trouble began after my speakers were disconnected from the Moment for several days. Maybe the problem affects only the setup process of new speakers? A bug in the setup-process? And that speakers that are already connected when upgrading to
    Posted to General Discussion & Questions (Forum) by Henrik on Fri, Jun 16 2017
  • Re: The Beosound Moment Beta 2.x thread

    Lyle: I suppose you cannot possibly follow all threads on this forum, so I thought I'd grab your attention in this thread. Please see the thread called " Help! - No sound from Beolab 19 playing from Moment ". We are two with the same problem here, both running the latest Moment software and both having problems playing over WiSA to our Beolab 19s. I suspect this is a Moment software issue, and since I've never had this problem earlier it's tempting to think that this is a glitch
    Posted to General Discussion & Questions (Forum) by Henrik on Thu, Jun 15 2017
  • Re: Help! - No sound from Beolab 19 playing from Moment

    Sorry to hear that you had no luck either. I haven't heard anything more from the service technician yet. Nice to have the forum, though. We can keep each other updated on our progress, or lack thereof. ๐Ÿ˜ A strange fault, anyway. And I cannot believe we are the only ones with this problem. Must be a bug or a glitch introduced in the latest Moment software, or something like that. -h.
    Posted to General Discussion & Questions (Forum) by Henrik on Thu, Jun 15 2017
  • Re: Help! - No sound from Beolab 19 playing from Moment

    Exciting! Looking forward to hear if that resolves your issue then. I'll probably not have any news by thursday. Travel safe!
    Posted to General Discussion & Questions (Forum) by Henrik on Tue, Jun 13 2017
Page 1 of 12 (111 items) 1 2 3 4 5 Next > ... Last ยป | More Search Options