Sign in   |  Join   |  Help
Click here to tell us about your new email address

Browse Forum Posts by Tags

Showing related tags and posts for the Vintage Products forum. See all tags in the site
  • BeoCenter 7007+BeoVox S75 volume problem

    Hello there, Last week I got a beocenter 7007 with two beovox s75 speaker. I connected the speakers to the beocenter with a 2p DIN cable (male and female endings). When I turn on the beocenter on the radio tuner I get a really low sound out of the boxes and this is when I have the beocenter on maximum...
    Posted to Vintage Products (Forum) by Red12325 on Sat, Apr 20 2013
    Filed under: beocenter 7000, Beocenter, problem, volume problem, volume, beocenter 7007, beovox s75
  • Quiet Phono Output

    Morning all, I've more or less sorted the problems with my Beocenter 2000. The sound now works fully from both channels and i've learnt the stylus needs replacing. The final issue that I need to sort before sourcing a new cartridge is that the phono output is extremely quiet, I was told that...
    Posted to Vintage Products (Forum) by CalOco on Mon, Sep 9 2013
    Filed under: cartridge, Phono, Beocenter, stylus, volume problem, volume, phono problem, beocenter 2000
  • Beomaster 1900-2 tape input low volume

    Hi, I have a Beomaster 1900-2 which is working allright for radio listening. I wanted to use it to listen to music from my iPhone but when I connected the headphone out of my phone to the din5 tape input, the volume is considerably lower than the radio, even with iphone volume almost turned up to the...
    Posted to Vintage Products (Forum) by Wouter on Sun, Nov 17 2013
    Filed under: beomaster 1900, vintage, volume problem
  • Beocenter 4000 1978 - 1980 version - no speaker output - Help!!!

    Hi Everyone, I just wanted to ask if anyone knows what could be wrong with my Beocenter 4000 I was listening to it this morning all was fine, I changed one of the fm presets and pushed the popup part back down that lives under the chrome flap on the top of the unit it was working fine and sounded great...
    Posted to Vintage Products (Forum) by Lewis T on Wed, Dec 25 2013
    Filed under: repair, Beocenter, failure, speakers, vintage, noise, becenter, Classic Audio, speaker channel, speaker, volume problem, volume, amplifier, vintage., beocenter 4000
  • Beocenter 4000 type 1603 - Volume slider help

    Hi Guys, Just wondering if anyone can help me I have got a fully working Beocenter 4000 but the volume slider has got it self in a mess and its come un attached inside and now has come off the machine so have to way to adjust the volume. The slider kept slipping now and would get stuck at 5 out of 12...
    Posted to Vintage Products (Forum) by Lewis T on Thu, Nov 13 2014
    Filed under: repair, help, Beocenter, failure, problem, vintage, 70s, service menu, becenter, refurb, spares, Classic Audio, belt, volume problem, volume, amp, amplifier, vintage., beocenter 4000, repair dented dome, controls
  • Beosound Century No Sound Please Help

    Hi I wondering if anyone can help me, I have a Beosound Century. I started having problems with it some time ago. The CD player lost the ability to detect CD's so I put it away for a bit then got it out again some years later and it randomly started functioning again. It then suddenly stopped playing...
    Posted to Vintage Products (Forum) by alexdeyo on Wed, Jun 24 2015
    Filed under: vintage, volume problem, volume, vintage., Beosound Century, Sound Century
  • Beogram 6500 turntable - Sound failure

    Can anyone help, the turntable all seems to he working fine, records play and I can just make out the sound as the record turns but there is no real sound of the music coming through the speakers. There is no problem with the sound quality through the speakers from the CD, Radio or Tape deck parts of...
    Posted to Vintage Products (Forum) by galla on Wed, Nov 25 2015
    Filed under: turntable, volume problem, Beosystem 6500
Page 1 of 1 (7 items)