Sign in   |  Join   |  Help
Click here to tell us about your new email address

Browse Forum Posts by Tags

Showing related tags and posts for the The Workbench forum. See all tags in the site
  • Beomaster 3000-2: Left Channel Dead

    Hi, this is my first B&o product and my first post on this forum. I should mention that I don't have much experience tweaking with audio equipment but have repaired some computer components in the past. I bought this receiver purely for its aesthetics - I just couldn't help myself. When I...
    Posted to The Workbench (Forum) by junius on Thu, May 24 2012
    Filed under: Vintage Beomaster, Beomaster, Beomaster 3000-2, Dead Channel
  • Stuck in phono mode Beomaster 1900

    Greetings all. Total beo virgin here. Just picked up my first. A Beomaster 1900. All was swell until powered up this morning. Standby came on. Pushed FM 5. Phono light came on in addition to FM 5. Unit was now in phono mode. Every other mode pushed came on but phono light remained on and kept unit in...
    Posted to The Workbench (Forum) by 2amp on Tue, Feb 26 2013
    Filed under: Beomaster
  • Beomaster 4400 on off switch

    Hi all I have obtained this lovery amp and besides one duff output stage and a re capp required the on off sw is faulty it will not lock down. It lools like the plastic has worn a way ( the sw works you have to hold the sw down ) and it is the sw at fault as its in bits on the bench !!!!! So my question...
    Posted to The Workbench (Forum) by Printerman2012 on Fri, Jun 7 2013
    Filed under: Beomaster
  • Beomaster 8000 after (probably successful) recapping: adjustments?

    Hi everyone! Yesterday I had a crazy recapping session through all my Beomaster 8000 (except the capacitor under the CPU cover, I didn't trust myself to open that). Cap kit from Martin, of course! :) I put it together again after some suspence moments (no display at first, because I didn't reconnect...
    Posted to The Workbench (Forum) by mscili on Fri, Jul 19 2013
    Filed under: Beomaster, beomaster 8000 output stage servicing
  • Beomaster 900 (M) transformer

    Hi folks, According to a b&o technician I have a faulty transformer in my beomaster 900 M. The power went to lights and sound simultaneously. Anyone know if/where a replacement can be sourced? Assuming I get one, can anyone recommend someone to replace the part (I live in english south midlands but...
    Posted to The Workbench (Forum) by zincbadger on Fri, Aug 30 2013
    Filed under: Vintage Beomaster, Beomaster, Repair, tuner, blown, amplifiers
  • Beomaster 900M issue

    Hi :) I recently bought a Beomaster 900M along with some speakers. It semi-worked when I got it, but the right side speaker had a lower volume and was lacking bass. Last night I fiddled around with the stereo and tried to adjust the balance via the balance-adjuster on the back, which resulted in almost...
    Posted to The Workbench (Forum) by Mikkel on Sat, Sep 3 2016
    Filed under: Vintage Beomaster, Beomaster, Repair, hum, hot
Page 1 of 1 (6 items)