Sign in   |  Join   |  Help
All Tags » Becenter (RSS)
Click here to tell us about your new email address

Browse Forum Posts by Tags

Showing related tags and posts for the The Workbench forum. See all tags in the site
  • Beocenter 7002 - Amplifier problem

    Hi all I have some problems repairing my Beocenter 7002 amplifier; main fuses burned. One channel is good, the other needs the replacement of IC200/Ic201 and 0,36 ohm resistor. With this solution the IC began to be hot at 2 volts (2 of 30V); so replaced all the transistors and diode (step by step). Actually...
    Posted to The Workbench (Forum) by Eugenio on Fri, Jan 18 2013
    Filed under: amplifiers, Becenter, fuses
  • Beocenter 1 Distorted Picture

    Hi beo guys and gals I have recently been given a BC1 with the following problem. The set starts up with a beautiful sound & picture on either stb or the built in DVD, however on any picture input it has a pinching in of the picture at the top and bottom both sides eg slight horizontal symmetrical...
    Posted to The Workbench (Forum) by Maurice on Mon, Aug 26 2013
    Filed under: Becenter
  • Beocenter 2200 tuning

    Hi all Can anyone help with a problem i have with this item, the FM radio now works after much cleaning of the PRESETS 1234 on all four of them. however if the set is switched off for a period of time anywhere over 2 hrs the presets have to be retuned to pick up a station again .FM manual tuning on the...
    Posted to The Workbench (Forum) by Maurice on Tue, Sep 10 2013
    Filed under: Becenter
  • Beocenter 9500 cutting out

    Hi all Recently I have been refurbishing a BC9500 in beautiful condition, I have reattached the glass panels and fitted a new micro computer 3volt battery as CODE was displayed in top RH . this was done with a beo4 remote, during testing a fault was evident on the BALLANCE Function, the unit would start...
    Posted to The Workbench (Forum) by Maurice on Thu, Feb 6 2014
    Filed under: Becenter
  • DEADLY ! Beocenter 3500

    Recently my local B&O store showered my with gifts as is there way from time to time! This gift was a beocenter 3500 I was advised that it wouldn't power up the first thing I checked was the mains plug fuse that was ok . Trying the system it did once power on but I get a static discharge when...
    Posted to The Workbench (Forum) by Maurice on Tue, Jun 17 2014
    Filed under: Becenter
Page 1 of 1 (5 items)