Sign in   |  Join   |  Help
Click here to see Christmas Prizes
Click here to change your Beoworld Account Details

Genre mode on n.radio

rated by 0 users
Not Answered This post has 0 verified answers | 5 Replies | 3 Followers

Cyndi Tymoff
Not Ranked
2 Posts
OFFLINE
Bronze Member
Cyndi Tymoff posted on Wed, Feb 8 2017 6:50 PM

I have a beomaster & Beosound 5.  When accessing the Genres screen,  all Genres starting with A & B have recently dropped off the list.  The first genre that shows up in the list is Children/Kids, so Buegrass, Blues, Adult listening, etc. genres do not show up.  The only change that has been made to our system is to add a turntable using A.Aux.  Any ideas?

All Replies

Duels
Top 50 Contributor
England
1,681 Posts
ONLINE
Gold Member
Duels replied on Wed, Feb 8 2017 8:57 PM
cynditymoff:

I have a beomaster & Beosound 5. When accessing the Genres screen, all Genres starting with A & B have recently dropped off the list. The first genre that shows up in the list is Children/Kids, so Buegrass, Blues, Adult listening, etc. genres do not show up. The only change that has been made to our system is to add a turntable using A.Aux. Any ideas?

I have a bs/bm 5 but I'm not sure what you mean by genres screen.
Duels
Top 50 Contributor
England
1,681 Posts
ONLINE
Gold Member
Duels replied on Wed, Feb 8 2017 9:09 PM
Mine is exactly the same.
Cyndi Tymoff
Not Ranked
2 Posts
OFFLINE
Bronze Member

when you select n.radio mode, there is a list showing different options to access the internet radio - Genres, Languages, Countries, Names and Favorites.  When I select Genres, no Genres in the alphabet before Children-Kids show up.

Griebel
Top 200 Contributor
299 Posts
OFFLINE
Gold Member
Griebel replied on Sun, Feb 19 2017 11:32 AM
Same for me. The first two letters vanished from the Genre scroll, but the stations can still be found when you search by country for example.

Another software bug. We get use to it...Sad
sextonb
Not Ranked
2 Posts
OFFLINE
Bronze Member
sextonb replied on Sat, Jul 15 2017 12:06 PM

I now have this problem too. Did you get it fixed?

Page 1 of 1 (6 items) | RSS