Sign in   |  Join   |  Help
Click here to tell us about your new email address

Blogs

  • Beomaster 1400 rabbit ears attenna

    The rabbit ears attenna for my Beomaster 1400 no longer works. The block that attaches to the 1400 holding the two antennas has two "resistors" inside the block casing. They appear to have been attached to the attennas and to the cable which...
    Posted to Rod by Rod on Sun, Feb 14 2016
    Filed under:
  • Problem with Beo 7

    Hi all Got a problem with my TV. Suddenly the remote stopped working with the TV. The TV program was still running. Just noticed before it went dead the remote said WAIT... Checked batteries - ok. Unplugged TV and plugged back in, the red dot goes on...
    Posted to Problem with Beovision 7 by Artisorbis on Fri, Dec 4 2015
    Filed under:
  • Beocom phone Caller ID list problem

    Hi I experienced this once before but forgot how I fixed it. We had a power outage or it got unplugged and for a long time now the phone just shows old caller IDs. It shows a current number when it rings but does not save it in memory. When you scroll...
    Posted to Ecco20 by chrismarzec on Fri, Jun 20 2014
  • Earset 1 for BeoCom 6000

    Hi all, I have a set of 5 wonderfully functioning Becom 6000 MkII phones. I want to get a earset for one of them. I have ascertained that I need an ear set 1 "Home" with its proprietary plug, (not be confused with the earset 1 "mobile"...
    Posted to Ecco20 by jamiemacmusic on Mon, May 26 2014
  • beosound 4 problem with beolink 1611

    Hi, Thanks to this forum, I read that some people connected the non-B&O TV to their Beo stuff. I connected the audio out of SONY LCD to the beolink 1611 and via master link to my beosound 4 (setting A.opt 2) I control my TV with my BEO4 (thanks to...
    Posted to Help Using this Forum by beodesign on Sat, Nov 16 2013
  • Travelling in Mexico

    Today I left Mexico city to go to Xalapa government city of the state Vera Cruz, Left Mex. city at 6:00 am, to avoid the morning rush hours, the road to Xalapa has improved the last 10 years, you can now drive on good motorways all the way, some 300 Km...
    Posted to Søren Mexico's Blog by Søren Mexico on Mon, Mar 18 2013
  • My ten year old Avant 32 (built-in VHS) will not power on

    Hi All, My Avant is 10 years old, and recently started to power off. Initially, it started to power off after it had been on for a few hours. Then started cutting out sooner ( after approx 20 mins) and now will not power on at all. Not even to standby...
    Posted to Avant 32 fails to power up by Mudeshi on Mon, Nov 12 2012
    Filed under:
  • BeoCom 6000

    i am having problems with my hand sets and wonder if anyone can help! The phones recently started to crackle very loudly making it impossible to hear the caller. I have tried resetting the phones but dont appear to have a dialing tone. Has anyone experienced...
    Posted to Ecco20 by Tiling49 on Sun, Nov 11 2012
  • BeoCom 6000

    i am having problems with my hand sets and wonder if anyone can help! The phones recently started to crackle very loudly making it impossible to hear the caller. I have tried resetting the phones but dont appear to have a dialing tone. Has anyone experienced...
    Posted to Ecco20 by Tiling49 on Sun, Nov 11 2012
  • BeoCom 6000

    i am having problems with my hand sets and wonder if anyone can help! The phones recently started to crackle very loudly making it impossible to hear the caller. I have tried resetting the phones but dont appear to have a dialing tone. Has anyone experienced...
    Posted to Ecco20 by Tiling49 on Sun, Nov 11 2012
  • New and old setup help needed

    I am setting up a new house and have the following B&O products Lounge room BeoVision 4-85, front speakers BeoLab 5 and centre BeoLab 10 back BeoLab3, BeoSound 5 and Beo6 remote Next to the lounge I have a server Room that has everything wire back...
    Posted to Ecco20 by Frank on Sun, Jul 29 2012
  • Looking for a pair of M-75's

    I'm looking for a pair of M75's to go with the pair I already have. Ship to Buhler , KS USA Thank you Bill Ebeling
    Posted to Help Using this Forum by Bebeling on Sat, Jul 7 2012
    Filed under:
  • BEOPLAYER SOFTWARE NOT WORKING

    I have tried downloading the beoplayer software to my PC running widows 7 everything appears fine but when I try to run the program nothing happens anyone any ideas
    Posted to Help Using this Forum by KEITHETHERINGTON on Wed, May 2 2012
  • What does "discontinued" mean to current owners?

    What should a current owner of any model feel like when they hear that a model they own has been discontinued, especially with such an iconic piece as the great Beosound 9000?
    Posted to Discontinued! To worry or not to worry? by Ahmed on Fri, Apr 27 2012
  • The old BeO Forum?

    I often see Forum members referring to the Old Forum, Can anyone explain and post a link to it please. Thanks, new member, John.
    Posted to Help Using this Forum by John on Sat, Apr 7 2012
1 2 Next >